Agenda

bekijk de hele agenda

Sponsors

word ook sponsor


Speel mee

alle vacatures

Referenties

naamloos1 naamloos2

 

unnamed-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Langs deze weg wil ik mijn bewondering uitspreken voor de wijze waarop er de afgelopen weken is gewerkt aan Ça Ira!

Ik denk dat we er in geslaagd zijn om in een heel korte tijd een manier van samenwerking te vinden die uiteindelijk heeft geleid tot een geweldig concert.

Precies 3 weken lag er tussen de eerste repetitie en de laatste dag van het concert, 6 repetities later.

Uiteraard had ik gehoopt op een acceptabel resultaat, maar dat de kwaliteit van de uitvoering op het moment dat het moest gebeuren zo hoog zou zijn heeft me niet alleen blij verrast,maar heeft ook een onvergetelijke indruk op me gemaakt.

Zowel individueel als collectief is er in mijn beleving optimaal gepresteerd, dank jullie wel !!

Succes met alles in de toekomst, en ik wens iedere dirigent dezelfde ervaring toe die ik met jullie heb beleefd !!

Hartelijke groet, cheers!

Maurice Luttikhuis


Beste mensen,
via deze brief wil ik u allen hartelijk bedanken voor uw inzet en medewerking aan het concert op 16 maart j.l.

Ik durf met recht te zeggen dat u samen met het Gemengd Zangkoor Oosterheide en de vier solisten, Esther Linssen, Ingrid Stijsiger, Marten Smeding en Leo Geers een voortreffelijke en indrukwekkende uitvoering hebt gerealiseerd van het Stabat Mater van Antonín Dvořák.

De reacties die ik van verschillende kanten heb gekregen, waren lovend. De bedoeling van het werk is bij iedereen aangekomen en mensen waren na het concert nog zeer geroerd van wat zij gehoord en beleefd hadden.

Ik dank het bestuur voor de soepele en coöperatieve medewerking en de repetitiemogelijk-heden die zij mij geboden heeft.

De orkestleden hebben op een bijzondere wijze hun best gedaan om het geheel tot een mooie uitvoering te maken. Ik voelde mij na het concert geroerd door de manier waarop jullie gespeeld hebben. Uiteindelijk moet je je maar richten naar de grillen van een dirigent en de bereidheid waarmee jullie dat gedaan hebben,wekte bij mij de indruk alsof wij een grote familie waren,waarbij iedereen bereid was zich ondergeschikt te maken aan het slagen van het geheel. Deze ervaring met jullie zal mij altijd in mijn herinnering blijven.

Last but not least wil ik jullie voortreffelijke dirigent Pieter Cox bedanken voor zijn aimabele en collegiale manier waarop hij mij behandeld heeft. In het bijzonder bedank ik hem voor de zeer nuttige tips en aanwijzingen die hij mij gegeven heeft.

Ik hoop in de toekomst nog meerdere malen van de samenwerking met het T.B.O. gebruik te mogen maken.

Van dit concert is een opname gemaakt. Tot nu toe heb ik de eerste 7 delen beluisterd en ik moet zeggen, : het klonk voortreffelijk! Als de cd klaar is, stel ik u daarvan uiteraard op de hoogte.

Aan de concertmeester, Alla Kim, heb ik ook een brief geschreven van ongeveer dezelfde strekking als deze.

Met vriendelijke groeten,

Ben van Wanrooij.